Set tastatura si mouse wireless BEAN, MOFII, 2.4 G, Milk Tea

85.00 Lei

Disponibil: stoc limitat

Cod produs: SMK-676367AG MilkTea

Brand: MOFII

Categorie: Tastaturi

Descriere

Set tastatură + mouse fără fir MOFII Bean 2.4G (ceai cu lapte)

Faceți computerul să funcționeze mai ușor. Mouse-ul și tastatura fără fir MOFII Bean vă vor oferi fluiditatea și confortul la care visați. Se remarcă prin designul ergonomic, timpul lung de lucru și dimensiunile compacte - nu vor ocupa mult spațiu
pe biroul tău, iar transportul lor nu va fi o problemă. Acum poți să scrii sau să te joci confortabil oriunde vrei! Dispozitivele se conectează la computer în banda 2.4G.

 

Tastatură practică

Tastatura inclusă în set este echipată cu 68 de taste care asigură o funcționare extrem de lină și un timp de răspuns redus. De asemenea, are un design compact, astfel încât nu ocupă prea mult spațiu. În plus, dacă este nevoie, îl poți pune cu ușurință
în geantă și îl poți lua cu tine la bibliotecă, universitate sau cafenea. Tastatura este, de asemenea, foarte comod de utilizat.

 

Mouse universal

Veți găsi, de asemenea, un mic mouse de computer, care vă va oferi un confort de utilizare, viteză și precizie de neegalat. Rezoluția sa este de 1200 DPI, ceea ce înseamnă că este perfect nu numai pentru lucru sau pentru utilizarea obișnuită a internetului,
ci și pentru jocuri. În plus, dispozitivul se potrivește perfect în mână și nu alunecă din ea. Nu vă fie teamă de durerea încheieturii mâinii sau de oboseală!

 

Conexiune wireless de încredere

Mouse-ul și tastatura se conectează la computer în banda 2.4G - veți găsi un mic receptor USB în set. Soluția folosită asigură o transmisie stabilă și fiabilă - uitați de întârzieri și interferențe! Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul confortului.
În interiorul mouse-ului există un mic compartiment care vă permite să depozitați comod receptorul atunci când nu aveți nevoie de el. Astfel vei evita să-l pierzi!

 

Timp lung de lucru

Dispozitivele incluse se remarcă și prin durata lungă de lucru. Aveți nevoie doar de o baterie AA pentru a alimenta mouse-ul și de două baterii AAA pentru a alimenta tastatura. Nu vă fie teamă că trebuie să le înlocuiți des! În plus, dacă nu folosiți
mouse-ul o perioadă, acesta va intra automat în modul de repaus pentru a economisi energie.

 

Design atent

Atât mouse-ul, cât și tastatura se remarcă prin designul lor ergonomic, care vă permite să vă bucurați de un confort de neegalat în utilizare. Ambele dispozitive au, de asemenea, un design elegant și modern, care cu siguranță va atrage mulți utilizatori.
Culorile plăcute ochilor le fac un decor fantastic pentru biroul tău!

 

In cutie

  • Mouse
  • Tastatură
  • Adaptor USB 2.4G

    Instalare

     

    Utilizare

     

    Review-uri

    Deții sau ai utilizat produsul?

    Spune-ți părerea acordând o nota produsului
    Adaugă un review
    5
    80% Complete (danger)
    0
    4
    80% Complete (danger)
    0
    3
    80% Complete (danger)
    0
    2
    80% Complete (danger)
    0
    1
    80% Complete (danger)
    0

    Ratingul general al produsului

    0 (0 review-uri)

    Întrebări și răspunsuri

    Ai o nelămurire?

    Pune o întrebare despre produs.

    Vă recomandăm și