Informatii despre livrare

Modalitãţi de livrare:
Atât în Bucureşti, cât şi în alte localităţi, livrarea produselor se face GRATUIT dacă valoarea produselor comandate depăşeşte suma de 1000 Lei, au o greutate de pana la 2Kg si adresa de livrare se afla in aria de acoperire Fan Curier, pentru produsele care depasesc 2Kg sau nu sunt in aria de acoperire se percepe o taxa de 1Leu+TVA pe kilogram suplimentar respectiv 1Leu+TVA pe kilometru suplimentar. Daca alegeti livrarea in cel mai apropiat centru FAN Courier nu mai platiti kilometri suplimentari. Orice alt cost al expeditiei este suportat de client.

Comenzile finalizate pana in ora 12 pot fi livrate in decurs de 2 la 5 ore pe toata raza Municipiului Bucuresti contra unei taxe de 20 RON. Pentru zonele limitrofe durata livrarii poate creste pana la 8 ore.

Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala, aceasta facandu-se numai la cererea expresa a clientului final, sau daca clientul doreste sa deschida coletul in momentul primirii, inainte de a face plata.


Preţurile includ TVA.

Termene de livrare:
Ȋn Bucureşti termenul de livrare este de maximum 3 zile
Ȋn alte localitãţi termenul de livrare este de panã la 5 zile

Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmãrii comenzii sau, în cazul plãţii prin OP, din momentul în care avem confirmarea cã plata fãcutã de client a intrat în contul companiei noastre.

Modalitãţi de platã:
- numerar (integral în lei) la sediul firmei sau cãtre comisionarul care efectueazã livrarea, în momentul livrãrii produselor la sediul clientului

- prin Plata cu Cardul Online  prin PlatiOnline
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PROLINE

- prin Plata cu Cardul  la sediul firmei, prin utilizarea unui POS.

- prin Ordin de Plata în contul nostru nr. RO46 BACX 0000 0009 9233 5000 deschis la Banca Unicredit Ag Norilor.

- Ramburs la primirea pachetului

 

Dupa plasarea comenzii, un agent proline.ro o sa va contacteze telefonic sau prin e-mail, pentru a va transmite termenii de livrare si de plata si ora la care va puteti prezenta la sediu in vederea ridicarii produselor achizitionate daca doriti ridicare de la sediu.