Procesor Intel Core i5-10500 3.1Ghz, Comet Lake, 12Mb, Socket 1200 TRAY

Procesor Intel Core i5-10500 3.1Ghz, Comet Lake, 12Mb, Socket 1200 TRAY

1299.00 Lei (-31%)
899.00 Lei

Disponibil: stoc limitat

Cod produs: CM8070104290511

Brand: Intel

Categorie: Procesoare

Garanție: 24 luni

Descriere

Descriere

Intel Core i5-10500

Noua generatie de procesoare desktop Intel a sosit! Sistemul i5-10500 a fost realizat printr-un proces tehnologic modern de 14 nm. Ofera performante excelente si multitasking datorita utilizarii a sase nuclee fizice si douasprezece fire logice. Frecventa mare de ceas permite operarea confortabila chiar si a celor mai solicitante programe profesionale si jocuri noi.


Decizand sa cumparati cipul i5-10500, obtineti o putere enorma care va va transforma computerul intr-o masina universala pentru munca, studiu si joaca . Gata cu slabiciunea si fluctuatiile de performanta. De acum inainte, te poti baza pe mult mai mult. Si toate acestea mentinand in acelasi timp echilibrul perfect intre puterea mare de calcul si eficienta energetica adecvata.

Unknown Image

Solutii moderne

Procesorul Intel Core i5-10500 a fost realizat in procesul tehnologic de 14 nm , ceea ce ofera un salt semnificativ in performanta in comparatie cu generatiile anterioare de echipamente. De asemenea, puteti conta pe o mai buna utilizare a energiei si pe o functionare mai stabila in timpul implementarii operatiunilor deosebit de avansate.


Calculatorul echipat cu sistemul i5-10500 va permite sa lucrati la viteza maxima tot timpul. Atunci cand nu este nevoie, echipamentul economiseste energie, datorita careia nu pune o povara semnificativa asupra sistemului de racire. Toate acestea pentru a face masina dumneavoastra fiabila in orice situatie.

Unknown Image

Putere de calcul la dispozitia dumneavoastra

Acum puteti profita de performanta noii, a zecea generatie de procesoare Intel. I5-10500 are sase nuclee fizice si douasprezece fire logice. Aceasta specificatie permite multitasking complet, fara a va face griji cu privire la stabilitatea echipamentului.


Dar asta nu este tot, pentru ca procesorul se distinge si printr-o viteza mare de ceas. In modul de baza, este de 3100 MHz , dar in cazul unei cereri crescute de putere de calcul, procesorul trece la modul Turbo. Datorita acesteia, ceasul poate fi marit la un nivel maxim de 4500 MHz . Aceasta arata versatilitatea sistemului CPU si disponibilitatea de a efectua chiar si cele mai dificile operatiuni, care necesita performante cu adevarat ridicate.

Unknown Image

Actiune si mai rapida

Sistemul este sustinut de un cache de 12 MB la al treilea nivel. Stocheaza datele cele mai frecvent utilizate, asigurand accesul foarte rapid la acestea. O capacitate atat de mare de memorie L3 se traduce intr-o executie fulgeratoare a multor operatiuni. De asemenea, cele legate de operarea unor programe si aplicatii deosebit de solicitante.


Capacitatile procesorului, precum si ale intregului computer, pot fi marite prin instalarea RAM DDR4 . Cipul i5-10500 foloseste doua canale in care poti pune oase cu o capacitate de pana la 128 GB si o frecventa de ceas de 2666 MHz. Intregul lucru va crea o configuratie pregatita pentru orice - jucati, invatati, lucrati fara sa va faceti griji cu privire la buna functionare a echipamentului dvs.

Unknown Image

Management eficient al energiei

Procesorul Intel Core i5-10500 garanteaza combinatia perfecta intre performanta ridicata cu eficienta energetica ridicata. Este posibil datorita utilizarii unui proces tehnologic de 14 nanometri coeficientului TDP de 95 W. a Sistemul se armonizeaza foarte bine cu sistemul de racire, adaptandu-si munca la cererea actuala. Datorita acestui fapt, energia folosita in timpul lucrului sau nu este irosita.

Unknown Image

Intel UHD Graphics 630

Sistemul CPU este sustinut de unitatea grafica integrata Intel UHD Graphics 630 , care a fost adaptata la implementarea sarcinilor de baza. Datorita suportului pentru rezolutia 4K, va permite sa vizionati filme si seriale la calitate inalta. De asemenea, este compatibil cu bibliotecile DirectX 12 si OpenGL 4.5.


Frecventa sa de ceas este responsabila de performanta sa, atingand nivelul maxim de 1150 MHz. Puterea sa de calcul va permite sa lucrati cu suita de birou, sa suportati programe simple de grafica si multimedia si sa rulati multe jocuri. Cardul suporta, de asemenea, pana la 3 afisaje.

Unknown Image

Tehnologii care maresc eficienta

Procesorul Intel Core i5-10500 este o alegere excelenta pentru utilizatorii deosebit de pretentiosi care cauta echipamente cu capacitati sporite. Tot prin utilizarea tehnologiilor moderne. Sistemul foloseste, printre altele, sistemul Turbo Boost 2.0 , Intel Optane si tehnologia imbunatatita Intel SpeedStep .


In plus, exista si solutii care asigura un nivel mai ridicat de securitate, precum Secure Key si Intel OS Guard . Toate acestea pentru functionarea stabila si intotdeauna in siguranta a echipamentului.

Unknown Image

Noi posibilitati

Instalarea cipului i5-10500 intr-un computer creste semnificativ capacitatile acestuia. Datorita unui numar mare de nuclee si fire de executie, precum si unei frecvente mari de ceas, masina castiga o putere de calcul care nu era atinsa pentru generatiile mai vechi de procesoare. Toate acestea inseamna ca acest sistem va satisface jucatorii, utilizatorii casnici si business, precum si specialistii pentru care performanta inalta si noile tehnologii sunt de o importanta deosebita.

Unknown Image

Instalare

 

Utilizare

 

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și